• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

ANABOLİK STEROİD KAÇ GÜNDE BİR KULLANILMALIDIR? KULLANIM SIKLIĞI NASIL OLMALIDIR?

ANABOLİK STEROİD KAÇ GÜNDE BİR KULLANILMALIDIR? KULLANIM SIKLIĞI NASIL OLMALIDIR?

Anabolik steroidlerin yapısı incelendiğinde erkeklik hormonu olarak bilinen sentetik bir testosteron formuna benziyor. Kasların, kemiklerin, saç köklerinin, karaciğerin, böbreklerin, bağışıklık sisteminin, üreme sisteminin ve sinir sisteminin gelişimini destekler. Özellikle sporla ilgilenen kişiler tarafından kullanılan anabolik steroidler de oldukça ilgi gören bir steroiddir. Ancak, bu ürünü kullanmayı planlayan kişiler tarafından bir anabolik steroid kaç gün kullanılmalıdır? Sorusuna bir cevap arıyorlar. Steroid kullanımı ile periyodizasyon, stake etme ve piramit gibi dönemler ortadan kalkar. Periyodizasyon aşamasında anabolik steroidler 1.5 veya 3 ay süreyle alınır.


Ne Kadar Anabolik Steroid Kullanmalısınız?

Bundan sonra kullanımı en az bir ay askıya alınır. Toplama döneminde farklı steroid türleri birleştirilir ve farklı besin takviyeleri alınır. Piramit döneminde steroid kullanımı minimalden maksimuma çıkar. Bu nedenle steroid alan kişilerde herhangi bir sorun beklenmemektedir.


Bununla birlikte, sporcular steroid dozajına karşı dikkatli olmalıdır. Steroidin dozuna bağlı olarak, iki veya üç günde bir almak yeterlidir. Sporcular buna karar vermek için antrenörleriyle birlikte çalışmalıdır.


ANABOLİK STEROİD NEREDE SATILIR?

Sporcular ve antrenörleri, anabolik steroidi kaç gün kullanmaları gerektiğine dair bir çalışma planı hazırladıktan sonra, bir sonraki adım bu ürünü elde etmektir. Sporcular ürüne çevrimiçi olarak eczanelerden ve sağlık satış noktalarından erişebilirler. Online alışveriş yapmak isteyen sporcular, Steroid Satın Al sekmesine giderek istedikleri ürüne ve çeşide kısa sürede ulaşabilirler.


İNTERNET ALIŞVERİŞ SİPARİŞ SEÇENEĞİ

Steroid sipariş hizmeti, çevrimiçi steroid satın almak isteyenlere sunulmaktadır. Bu hizmet sayesinde sporcular daha kısa sürede istedikleri steroidi alırlar.


Anabolik steroid kullanımı

ANABOLİK STEROİDLER İÇİN FİYAT LİSTESİ

Sporcuların steroide olan ilgisini artıran bir diğer konu da bu ürünün fiyat aralığı ile ilgilidir. Steroid fiyatlarının çok yüksek olduğu düşünülse de bunun doğru olmadığı söylenebilir.


STEROIDS FİYATLARI;

Minimum 80 ila 130 lira arası

Ortalama 250 - 350 TL

Maksimum 800 TL ve 975 TL aralığında sporcularla buluşuyor.