• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Anabolik Tablet Steroid Satışı

Anabolik Tablet Steroid Satışı

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte alıştığımız yeme düzeni değişiyor. Üç ana öğün ve ara öğünlerden oluşan diyet, iki veya bir öğüne indirilir. Bu öğünlerde çok çeşitli besinler Anabolik Tablet Steroid Satışı  çok miktarda ve kısa sürede tüketilir. Ancak yaklaşık 12-13 saat dinlendirilen sindirim sistemi ve metabolizmada değişiklikler meydana gelir.


Yanlış beslenme ile sağlık da riske girer. Hızlı ve aşırı beslenme, ani mide gerginliğine, kan basıncının artmasına ve kan şekerinin yükselmesine neden olur. Jinemed Sağlık Merkezleri Anabolik Tablet Steroid Satışı Beslenme ve Diyet Uzmanı Suzan Elpe, Ramazan ayında oruç tutarken sağlıklı kilo vermenin püf noktalarını anlattı.


Oruç tutularak kilo verilebilir mi?

Ramazan ayında oruç tutmakla kilo vereceğinize inanmak yanlıştır. Genellikle bu süre dikkat edilmezse kilo alımına neden olabilir. Ancak daha önce zayıflama programına başlamış kişiler daha az ve sık yemek yiyerek diyetlerine devam edebilirler. Bu dönemde kilonun sabit tutulması bile hedeflenebilir.


Oruçlu iken kilo vermek isteyenlere neler önerirsiniz?

Öncelikle bu dönemde kilo vermek hedefleniyorsa bir doktora ve diyetisyene başvurmak gerekir. Sağlık riski yoksa kişiye özel bir diyet programıyla başlamalıyız. Herkesin boyu, Anabolik Tablet Steroid Satışı kilosu, yaşı ve fiziksel aktivitesi farklı olduğu için ihtiyaçları gün içerisinde farklı olacaktır. Kalori, karbonhidrat, protein ve diğer gereksinimler göz önünde bulundurularak daha az ve sık yemek ve hareket artırılarak kilo kaybı sağlanabilir. Ancak bu dönemde kilonun sabit tutulması ve hatta kilo alımının engellenmesi doğru yaklaşım olacaktır.


Oruçluyken uzun süre aç kalmanın vücuda ne gibi fiziksel etkileri vardır?

Uzun süreli açlık sırasında kan şekerinde azalma meydana gelir. Özellikle iftar saatleri yaklaşımı olarak daha sık gözlemlediğimiz sinirlilik, ani öfke patlamaları, konsantrasyon bozukluğu, Anabolik Tablet Steroid Satışı baş ağrısı, bulantı ve halsizlik gibi belirtilerin nedeni budur. Ayrıca vücut ısısı düşer, mide asidi yükselir ve vücudun suya olan ihtiyacı artar.


Uzun saatler yemek yememenize rağmen neden oruç tutarken kilo alıyorsunuz?

Uzun süre aç kaldığı için metabolizma hızı düşer ve kişinin hareket etme isteği azalır. Kan şekerinin düşmesi yemek yeme isteğini de artırır. Bütün bunlar kişinin kabızlığa ve kilo almaya yatkınlığını artırır.


Oruçlu iken kilo almamak için ne yapılmalıdır?

Ramazan ayı boyunca normal zamana göre metabolizma hızımızın düşeceğini ve hareketimizin azalacağını dikkate alarak beslenme programımızı düzenlemeliyiz.


Oruçlu iken nasıl bir beslenme programı izlenmeli?

Öncelikle bir veya iki öğün şeklinde Anabolik Tablet Steroid Satışı alınan yiyeceklerin üç veya dört öğün üzerine yayılması gerekir. Çok çeşitli öğünleri bir arada tüketmek yerine çorba veya kahvaltılık iftarı açıp 1-2 saat sonra ana yemeğe geçmek en iyisidir.


İftardan birkaç saat sonra menüye neler dahil edilmeli?

Ana öğün olarak ağır ve çok yağlı yiyecekler yerine kolay sindirilebilen az yağlı et, etli sebze veya sebze yemekleri, az yağlı yoğurt, cacık ve salata tercih edilmelidir. Yemeğin yanı sıra geleneksel pidelerimiz de küçük miktarlarda dahil edilebilir.


İftar sofrasının vazgeçilmez yemeği olan tatlıları ne ölçüde yemeliyiz?

Yemeklerden sonra yenen ağır tatlılar, sindirim sistemi üzerindeki yükü daha da artırır. İstenirse süt, gül pudingi, dondurma ve meyve ile yapılan tatlılar yemekten 1-2 saat sonra yenebilir. Ancak meyve en iyi seçim olacaktır.


Kabızlığa karşı ne önerirsiniz?

Kabızlık bu dönemde en sık karşılaşılan sorunlardan biri olduğu için diyetimize bulgur pilavı, kuru baklagiller, çavdar veya tam buğday ekmeği, lifli makarna, kabuklu meyve ve sebzeler Anabolik Tablet Steroid Satışı gibi lif değeri yüksek yiyeceklere sık sık yer verilmesi gerekmektedir. Elbette hareketi tartıp su içmeyi unutmamalıyız.


Oruç tutanlar sıvı ihtiyacını yeterince karşılamazsa ne gibi sorunlar yaşanabilir?

Ramazan ayında ihmal edilmemesi gereken en önemli şeylerden biri de sıvı tüketimidir. Günlük sıvı ihtiyacımızın 2-2,5 litre olduğu unutulmamalıdır. Bu ihtiyacı iftar ve sahur arasında yaygınlaştırmamız gerekiyor. Yeterli sıvı alınmadığında gün içinde kan basıncı düşebilir. Kabızlık eğilimi artabilir.


İftar sonrası çay ve kahve içmek sakıncalı mı?

Çay, kahve gibi uyarıcı içeceklerin aşırı miktarda tüketilmesi doğru değildir. Dilerseniz ayran, meyve suyu ve bitki çayları ile su içebilirsiniz.


İftar ne kadar süre sonra yürüyüş veya spor yapılabilir?

Ağır yemeklerden sonra yenenleri yakmak Anabolik Tablet Steroid Satışı için tok karnına koşmak risklidir, yürümek veya diğer sporları yapmak. Yemek yedikten 2 saat sonra yürümek son derece faydalıdır.


Önce yemek yemenin metabolizmamıza herhangi bir zararı var mı? e sahura kalkmadan yatıp oruç tutmak?

Yatmadan önce yemek yemek ve sahura kalkmamak ya da sadece su içmek en büyük hatalardan biridir. Böylece açlık süresini 18-19 saat gibi uzun bir zamana çıkararak hipoglisemiye neden oluyoruz.