• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Anapolon Steroid Satışı

Anapolon Steroid Satışı

Öncelik # 4: Dallanmış Zincirli Amino Asitler (BCAA'lar)


Neden listemizde? Dallı zincirli amino asitlerin tanımı, kas dokusunun onarımı ve gelişimi için hayati önem taşıyan "lösin", "izolösin" ve "valin" amino asitleri için kullanılır. Anapolon Steroid Satışı Araştırmaya göre, bu üçünün en önemlisi, kendi başına kas protein sentezini tetikleyebilen Leucine'dir. Ancak, bu üçünü bir araya getirmek en iyisidir. Üçü de sinerji ve uyum içinde işlev görür, egzersiz sırasında kas büyümesini destekler ve enerji artışı sağlar. Bunlara ek olarak, BCAA'lar antrenmandan sonra kas yanmasını azaltır ve testosteronu baskılayan ve kas yıkımını artıran katabolik bir hormon olan kortizolü baskılar.


>> En iyi etki için: Antrenman öncesi ve antrenman sonrası karışımınızla birlikte kahvaltı sırasında 5-10 gr BCAA alabilirsiniz. Daha kolay bir hesaplamayla, 5 g BCAA alıyorsanız, Anapolon Steroid Satışı bunun yaklaşık 2,5 gram lösin, 1,25 gram izolösin ve 1,25 gram valin olduğundan emin olun.


Öncelik # 5: Beta-Alanin / Karnosin


Neden listemizde? Beta-alanin amino asit, vücudumuzda başka bir amino asit olan "histidin" ile birleşerek "karnosin" oluşturur. Araştırmalar, yüksek karnozin seviyelerine sahip kasların çok daha dayanıklı ve dirençli olduğunu gösteriyor. Karnosin, kas liflerinin daha güçlü kasılma yeteneğini arttırır ve yorgunluğu geciktirir. Bir dizi çalışma, beta-alanin alan atletlerde kas dayanıklılığının ve gücünün arttığını bildirmiştir ve yakın zamanda yapılan bir araştırma, kreatin ile beta-alanin alan deneklerin kas kütlesini artırdığını ve daha fazla yağ yaktığını göstermiştir.


>> En iyi etki için: Antrenmandan hemen önce ve hemen sonra karışımınız veya kreatininizle birlikte 1-2 gram beta-alanin veya karnosin alın. Egzersiz yapmadığınız günlerde bile kahvaltıda 1-2 gram kreatin alabilirsiniz.


Öncelik # 6: Nitrik Oksit Arttırıcılar


Neden listemizde? Nitrik Oksit (NO) vücudumuzda sayısız işleme katkıda bulunan bir moleküldür. Vücut geliştiricilerin bu molekülle yakından ilgilenmesinin nedeni, nitrik oksidin damarları genişletmesi ve gerekli oksijenin, besinlerin, anabolik hormonların ve suyun kaslara daha verimli taşınmasını sağlamasıdır. Bu, antrenmanınız sırasında size daha fazla enerji, daha yüksek bir pompa etkisi ve antrenmandan sonra çok daha iyi bir kas onarımı sağlar. NO arttırıcılar kendi başlarına nitrik oksit sağlamazlar, ancak vücutta kolayca nitrik okside dönüştürülen amino asit argininini sağlarlar. Yine yapılan bir araştırmaya göre arginin verilen deneklerde kas dayanıklılığının arttığı ve yağ yakımının meydana geldiği belirlendi.


>> En iyi etki için: Ortalama 3-5 gram arginin içeren bir NO güçlendirici alın. Arginin'i l'arginine, arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), arginin etil ester veya arginin malat şeklinde alabilirsiniz. Ayrıca, NO'yu artırmak için arginin etkisini güçlendiren "sitrülin", "piknog-enol ve Amerikan Ginsengi" içeren NO güçlendiricileri de seçebilirsiniz. NO güçlendiricinin bir dozunu kahvaltıdan önce, antrenmandan 30-60 dakika önce, antrenmandan hemen sonra ve yatmadan 30-60 dakika önce alabilirsiniz. Mümkünse, her dozu aç karnına ve 500-1000 mg C vitamini ile alın, bu da NO düzeyini yükseltmeye yardımcı olur.