• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

BALKAN PHAMA CLENBUTEROL, CLENBUTEROL ECZANE, CLENBUTEROL KULLANIMI, CLENBUTEROL KÜRÜ, CLENBUTEROL NEDİ, CLENBUTEROL SATIN AL, CLENBUTEROL SATIŞI, CLENBUTEROL YAN ETKİLERİ

BALKAN PHAMA CLENBUTEROL, CLENBUTEROL ECZANE, CLENBUTEROL KULLANIMI, CLENBUTEROL KÜRÜ, CLENBUTEROL NEDİ, CLENBUTEROL SATIN AL, CLENBUTEROL SATIŞI, CLENBUTEROL YAN ETKİLERİ

CLENBUTEROL NEDİR?

Bizim endüstrimizde, clenbuterol (daha spesifik olarak clen olarak bilinir) genellikle efedrinin "kuzeni" olarak anılır. Bunun nedeni clen'in beta-2 reseptörlerini bir beta-2 agonisti olarak uyarmasıdır. Esasen, bu, clenbuategori / tablet-sterterolün, diğer yakıt kaynaklarına ulaşmadan önce depolanan yağdan (vücut yağınızdan) kalori yakmanıza izin verdiği anlamına gelir.


Clenbuterol bazı AB ülkelerinde astım ilacı olarak onaylanmıştır, ancak ABD FDA tarafından yasaklanmıştır. Ancak, dünyanın her yerinde bir sığır yuvası buldu. Hayvanların daha fazla kas ve daha az yağ kazanması için yağsız kütleyi (FFL) arttırmak için hayvanlara verilir.


CLENBUTEROL'UN FAYDALARI NELERDİR?

Clenbuterol esas olarak bir yağ kaybı ilacı olarak kullanılır; neredeyse tamamen kesme çevrimlerinde. Kullanıcıların çoğu, kullanımdan sonra yağsız vücut kütlesindeki artıştan şaşırıyor. Bu nedenle, anti-katabolik ve anabolik olarak vücut yağını artırabileceğini ve Bazal Metabolizma Hızınızı (BMR) artırabileceğini gösterdik.


Clenbuterol şaşırtıcı özelliklere sahiptir: kas tutulmasını teşvik etme, kas kaybını azaltma ve aerobik kapasiteyi artırma yeteneğine sahip bir yağ kaybı hapıdır. Basitçe, şişmanlayın ve yırtık!


CLENBUTEROL'UN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Clen muhtemelen bugünlerde en tartışmalı vücut geliştirme ilaçlarından biridir. Son zamanlarda mesaj panolarını okursanız, insanlar gün boyunca kullanılan olumsuz etkileri abartıyor.


Bu vücut geliştiricilerin steroid forumlarında olduğunu ve steroid endüstrisinde olduğumuzu unutmaya meyilliyim. İsterseniz tehlikeli olarak nitelendirilebilecek, medyada ise ölümcül olarak nitelendirilebilecek ilaçları kullanıyoruz. Ortalama MU (laboratuvar) testosteron ürettiğini, vücudunuza yemeklik yağ, benzil alkol (BA) ve benzil benzoat (BB) enjekte ettiğini düşünün. Benzil alkolün sıyırıcılarda, boyalarda, mürekkeplerde ve cilalarda çözücü olarak kullanıldığını biliyor muydunuz? Bana inanmayın Bunu okuyun: BA Bilgi. Şimdi BB'ye geçelim. Benzyl Benzoate'in bir çözücü ve boyalarda bir bileşen olarak kullanıldığını biliyor muydunuz? Ve bu maddeler, çoğumuzun vücudumuza her zaman, bazı durumlarda her gün enjekte ettiği zehirlerden sadece birkaçıdır! Her şey görecelidir, asla unutma.


Bununla birlikte, burada Clenbuterol'ün yan etkilerini azaltmak istemiyorum ve hiçbir şekilde yan etkisi olmadığını söylemek istemiyorum. Kullanımının gerçek tarafları var:


baş dönmesi

Kalp çarpıntısı

kaygı

anormal terleme

Aşırı ısınmış

kan basıncı sorunları

kalp sorunları


CLENBUTEROL'ÜN HANGİ BOYUTLARINDA ALABİLİRİM? NASIL KULLANILIR?

Clen'in oynayacak hiçbir şeyi yok; her zaman günde yaklaşık 20 mcg'lik düşük bir dozla başlamalı ve asla 200 mcg / gün'ü geçmemelidir. Genellikle erkekler için dozaj yaklaşık 60 ila 100 mcg / gün'dür. Kadınlar için günde 10 ila 40 mcg / gün kullanılır.


2 haftadır dedikodular var, 2 haftadır söylentiler, gerçek bilime dayanmıyor. Çalışmalar, yağsız kütlenin (FFM) 6 haftalık kullanımda neredeyse% 5 arttığını göstermiştir. (Referans: J Appl Physiol (1985) 2001 Kasım; 91 (5): 2064-70.) Bu nedenle, en iyi sonuçların ilk iki haftadan sonra alınacağını varsaymak güvenlidir. Çoğu insan için sorun, üçüncü hafta civarında merkezi sinir sistemindeki (CNS) beta-2 reseptörlerinin düzenlenmesidir. Sonuç olarak, ilk 2 haftadan sonra çalışmayı bırakmak için Ketotifen veya Benadryl gibi antihistaminikler eklemeniz gerekecektir.