• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Balkan Steroid Sipariş

Balkan Steroid Sipariş

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi Psikiyatri Bölümü uzmanlarından Dr. İsmet Bora, temizlik hastalığının bireyin günlük yaşamdaki iletişimini olumsuz etkilediğini, hayatını çok zorlaştırdığını ve tedavi edilmezse ciddi sorunlar yarattığını vurguluyor.


Psikiyatrik bir hastalık olan temizlik hastalığı, Balkan Steroid Sipariş sürekli rahatsızlığa neden olarak günlük yaşamın akışını büyük ölçüde etkiler. Temizlik hastalığının obsesif kompulsif hastalığın bir alt türü olduğunu belirten İsmet Bora, hastalığın tedavi edilmediği takdirde kişide ciddi rahatsızlıklara neden olabileceğinin altını çiziyor.


Dr. İsmet Bora, hijyen hastalığı olan kişilerin kirli nesnelere dokunduklarında ellerini yıkamak zorunda hissettiklerini söylüyor. Kontamine olma fikrinin çok kişisel olduğunu vurgulayan Dr. İsmet Bora, temizlik hastalığı ile ilgili olarak; “Kişinin kaygısı, kafasındaki temizlik ritüellerini tamamlayana kadar geçmeyecek ve Balkan Steroid Sipariş rahatlamayacaktır. Bu nedenle ellerini yıkama, evlerini ve eşyalarını temizleme zorunluluğu; sorunlar, kişinin birlikte yaşadığı insanlarla ilişkilerini tekrarlayan, zaman alıcı, can sıkıcı, yorucu, yaralayıcı ve olumsuz yönde etkileyebilir. "


Dr. İsmet Bora, obsesif kompulsif bozukluklardan temizliğin yanı sıra;

Her şeyi eksik mi yanlış mı yaptığınızı kontrol etmek, simetri ve sıraya koymak,

Sürekli aynı konuları sorup anlatmanın, gereksiz eşyaları atmama, hata yapma, günah işleme düşünceleriyle dua etmenin yolları olduğuna işaret ediyor.


Hastalığın kadın-erkek eşit olarak görüldüğünü ve toplumda% 2,5 oranında görüldüğünü belirten Dr.İsmet Bora, hastalığa erkeklerin 18 yaşında, kadınların ise ortalama yaşta karşılaştığını söylüyor. arasında 22.


Hastalığın tedavi edilebileceğini belirten Dr. İsmet Bora, öncelikle hastaya anlamsız, temelsiz ve saçma saplantıların ve eşlik eden davranışlarının ağır bir akıl hastalığına yol açmayacağının anlatılması gerektiğini vurguluyor. Tedavide yüksek dozda antidepresan kullanılması gerektiğini belirten Dr. İsmet Bora, Balkan Steroid Sipariş davranışsal tedavilerin uygulanmasını da öngörüyor. Dr. İsmet Bora, "Kirli olduğunu düşündüğü bir nesneye hastayı maruz bırakma) ve" tepkiyi engelleme "(ellerini yıkamayı engelleme) olarak tanımlanabilecek bu davranışsal tedavilerin uygulanmasının zamanla kaygıların üstesinden gelebileceğine işaret ediyor. hastanın.