• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

BLACE LABS Steroid Satışı

BLACE LABS Steroid Satışı

Bu yazıda, kişisel Glutamin kullanımı, Glutaminin faydaları, glutaminin neden kullanılması gerektiği ve en önemlisi en ideal Glutamin kullanımının ne olması gerektiği hakkında bilgi edineceksiniz.

Ne kadar glutamin kullanılmalıdır?


Glutamin, spor gıda ürünleri sıralamasında en çok satan ürünler arasında 3. sırada yer almaktadır. Peynir altı suyu proteini ve kreatinden sonra en çok satan BLACE LABS Steroid Satışı spor takviyesidir. Bu kadar popüler olmasına rağmen birçok kullanıcı bu ürünün ne için olduğunu bile bilmiyor. Peki glutamin ne işe yarar? Gerçekten başarılı bir amino asit mi?

Glutamin spor yemeği, vücut geliştiriciler ve ağırlık antrenörleri tarafından sıklıkla kullanılan bir amino asittir. Vücut geliştiriciler günlük 10-20 gram glutamin kullanır.

glutamin

Her aldığınızda 5 gram glutamin kullanabilirsiniz:

• Yatmadan önce - Yatmadan hemen önce 5 gram tüketin. Birçok çalışma, yatmadan önce alınan amino asit glutaminin uyurken büyüme hormonunu tetiklediğini göstermektedir.

• Sabah uyandığınızda ilk iş - Uyandıktan BLACE LABS Steroid Satışı hemen sonra 5 gram glutamin alın. Saatlerce aç kaldığınızda vücudunuz glutaminden yararlanabilir.

• Egzersizden sonra - 5 gram glutamin alın. Antrenmandan 30-60 dakika sonra aldığınız glutamin, egzersiz sonrası kaslarda oluşan hasarın daha hızlı iyileşmesini sağlayacaktır.

Glutamin farklı çeşitlerde gelir. Çiğneme tableti, kapsül BLACE LABS Steroid Satışı ve toz halindeki ürünleri kullanmak mümkündür. Glutamin ayrıca bazı protein tozlarında ve birçok egzersiz sonrası ve egzersiz ürününde bulunur.