• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

BLACE LABS Steroid Sipariş

BLACE LABS Steroid Sipariş

Max-OT (Maksimum Yük) programı bilinen en etkili ağırlık rutinlerinden biridir. Size muazzam bir güç ve hacim artışı sağlayabilir. Bu makale size kısaca BLACE LABS Steroid Sipariş Max-OT (Maximum Overload Training) ağırlık antrenmanı hakkında bilgi verecektir. Bu eğitim programı ile birçok başlangıç ​​ve ileri düzey sporcu büyük ilerleme kaydetmiştir.


Max-OT'yi kimler kullanmalıdır?

Güç ve küf olarak gelişmek isteyen ve aynı zamanda eğitim sürelerini kısa tutmak isteyenler bu programı rahatlıkla kullanmalıdır. Bu program başlangıç ​​seviyesindeki sporcular için çok BLACE LABS Steroid Sipariş faydalı olmasının yanı sıra ileri seviye sporcular için de uygundur. Max-OT, zamandan şikayet eden ve spora fazla zamanları olmadığını söyleyenler için mükemmel çünkü eğitim 30-40 dakika sürüyor.


Maks-OT kuralları

1. Her egzersiz 30-40 dakika sürmelidir.

2. Her egzersiz için yalnızca 1 veya 2 kas grubunu çalıştırın.

3. Her kas grubu için toplam 6-9 ağır set yapın.

4. Set başına 4-6 tekrar yapın.

5. Tekrarlar arasında 2-3 dakika dinlenin.

6. Aynı kas grubunu her 5-7 günde bir çalıştır.

7. 8-10 haftada bir 1 hafta ara verin.


Kurallar son derece basit. Max-OT'nin teorisi, büyümeye devam etmeleri için kaslarınızı aşırı yüklemeniz gerektiğidir. Tekrar sayısı olarak 4-6 aralığını kullanacaksınız ve her set o kadar başarısız oluncaya kadar artık başa çıkamayacağınız kadar kendinizi zorlayacaksınız. Amacınız her hafta bir önceki BLACE LABS Steroid Sipariş hafta kullandığınız ağırlıkları artırmaktır. Çalışma süreleri kısadır ve kaslarınızı büyümeye zorlar. Max-OT'nin kurallarına uygun şekilde uyduğunuz sürece, bundan faydalanacaksınız. Size bu program hakkında biraz daha detaylı bilgi vereyim.


Her egzersiz 30-40 dakika sürmelidir

Her antrenmanda amacınız spor salonuna gelmek, kaslarınızı aşırı doldurmak ve spor salonundan çıkmaktır. Hepimizin bildiği gibi kaslarımız spor salonunda büyümez, spor salonunun dışında dinlenirken büyür, bunu aklımızda tutalım. Her antrenman kısa ve öz olmalıdır, ancak tüm gücünüzü ve çabanızı buna harcamalısınız ve yorgunluktan en ufak bir kaçınma hareketi yapmamalısınız.


2. Her egzersiz için yalnızca 1 veya 2 kas grubunu çalıştırın.

Bu kural, 1. kural ile örtüşmektedir. Spor salonuna gelip 2 saatinizi vücudunuzdaki tüm kasları çalıştırarak geçirmek istemezsiniz. Eğitiminizin kısa ve şiddetli olmasını istiyorsunuz. Her antrenman için 1-2 kas grubunu çalıştırıp diğer kurallara uyduğunuzda antrenmanınız kolay ve yoğun olacaktır.


3. Her kas grubu için toplam 6-9 ağır set yapın.

Yine, burada aşırı tekrar yapmayacağız, aşırı tekrar yapmayacağız. Sonunda tam olarak konsantre olamayıncaya kadar kaslarımızı küçük aralıklarla yoğun bir şekilde çalıştırmalıyız. BLACE LABS Steroid Sipariş Tekrar sayısını küçük ve yoğun tutarak büyümeyi sağlayacağız.


4. Set başına 4-6 tekrar yapın.

Bu kural, Max-OT'yi belirleyenlerden biridir. Neredeyse tüm hareketlerinizde 4-6 tekrar kullanacaksınız, sadece birkaç tekrar ile, tek fark, tekrar sayısının her zaman 4-6 olmasıdır. Bu aralığın sonunda bir arıza olması gerekir. Kullandığınız ağırlık o kadar ağır olmalı ki 6 tekrarı geçemezsiniz, ancak sadece 1-3 tekrar yapabileceğiniz kadar ağır olmamalıdır.


 Tekrarlar arasında 2-3 dakika dinlenin

Üzerinde çalıştığınız yoğun seviyede 2-3 dakika dinlenmeye ihtiyacınız olacak. Bir sonraki sette kaslarınızı yeterince dinlendirmeli ve enerjilendirmelisiniz, çünkü bir sonraki sette tekrar başarısız olana kadar kaslarınızı zorlayacaksınız.


6. Aynı kas grubunu her 5-7 günde bir tekrarlayın.

Her antrenmandan sonra kaslarınız tamamen hasar görecektir. Kaslarınıza dinlenmeleri ve büyümeleri, güçlenmeleri için zaman vermelisiniz, böylece bir sonraki sefer aynı kas grubunu çalıştırdığınızda aynı yaralanmayı yapmazsınız. Bir sonraki antrenmanınızda kullanacağınız ağırlıkları artırarak kaslarınıza tekrar zarar vereceksiniz. Bu yoğun antrenmandan sonra kaslarınızın en az 5-7 gün dinlenmeye ihtiyacı vardır.


7. 8-10 haftada bir 1 hafta ara verin.

Bu sadece Max-OT'ye özgü değildir, her çalışma programında uygulanmalıdır. Yeterince sıkı ve sıkı çalışmaya devam ettiğinizde, vücudunuz üzerinde çalıştığınız programla başa çıkamayacak ve fazla çalışacak ve kas kasılmasına neden olacaksınız. Kas kasılması isteyeceğiniz en son şeydir, bu nedenle kaslarınıza dinlenmeleri için zaman vermelisiniz. 8-10 haftalık yoğun bir antrenmandan sonra 1 hafta ara verin. 1 hafta sonra tekrar yoğun antrenmana başlayabilir ve tekrar hacim kazanabilirsiniz.


Max-OT setleri için ısınma

Max-OT tarzında ısınma, kendinizi ağır bir sete hazırlamanın en etkili yoludur. Çoğu insan yanılıyor ve bu onların setlerini etkiliyor. Çoğu insan ısınırken çok fazla kilo ve çok zaman harcar. Bu, kaslara erken başarısızlık getirir ve maksimum kapasitede çalışmasını engeller. Çok ağır ağırlıklarla ısınırsanız yaralanmaya neden olabilirsiniz. Isındığında, sadece ısınmanız gerekir. Isınma, ısıtılmış kasınıza giden kan akışını BLACE LABS Steroid Sipariş artırmanız ve kasınızı kullanacağınız daha ağır ağırlıklara hazırlamanız anlamına gelir. Isınmanızın hiçbirinin sonunda yorgunluk olmamalıdır. Aşağı