• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Clenbuterol Steroid Satışı

Clenbuterol Steroid Satışı

İnsanlar vücutlarını geliştirmek ve daha iyi hissetmek için spor salonlarına giderler. Çoğu salonda, çalışırken davranışlarımızı kontrol etmek için yazılı kurallar vardır.


Öte yandan, çoğu salonun her zaman net olmasalar da yazılı olmayan kuralları vardır. Bu makalenin amacı size hem yazılı hem de yazılı olmayan kuralları hatırlatmaktır.


Yazılı Kurallar

Yazılı kurallar çoğunlukla azdır. Üyelerin güvenliği, rahatlığı ve aletlerin korunması için hazırlanmıştır. Muhtemelen çoğunu biliyorsunuzdur. Bu kurallar basit ve mantıklıdır.


1- Ağırlıkları aşağı atmak

Ağırlık atmak size ve başkalarına zarar verebileceği gibi ağırlıklara da zarar verebilir. Ağırlıkları her zaman mümkün olduğunca hafif yere koyun.


2. Ağırlıkları Yerine Koyma

Sizden sonra bu araçları kullanacaklar için çok basit bir nezaket. Herkes 20 kiloluk plakaları bacak presinden çıkaramayabilir. Her zaman dambılları ait oldukları yere koyun ve sonraki kişi kalmasını istemediği sürece ağırlıkları kaldırın.

3. Uygun şekilde giyin

Daima işe uygun giysiler giyin. Bu genellikle ayakkabılarla ilgilidir, ancak arada sırada kot pantolonla yapılan spor çalışmalarını içerebilir.


4. Terinizi Silin

Masalarda terlerseniz, silin. Daha da iyisi, çalışırken bir havlu kullanın. Başkalarının terlediği yerlerde çalışmak istemiyorsan, onlara aynı nezaketi göster.


5. Yemin Etmeyin

Bu ahlaki bir kuraldır. Kötü bir ağza sahip olmak, diğer insanlara karşı çok itici bir davranıştır. Sıkı çalışmanın ortasında bağırmanız gerekiyorsa, bunu göze çarpmadan yapın.


6. Sigara İçilmez

Salonlarda bulunan aletlerin yanlarında kül tablaları yoksa salonda sigara içilmesine izin verilmez. Sigara içmeye ihtiyacınız varsa, sigara içme alanına gidin.

Yazısız kurallar

Salonlardaki yazılı olmayan kurallar tecrübeli üyeler tarafından bilinse de genellikle tecrübesiz üyeler tarafından pek bilinmemektedir. Salonlardaki yazılı olmayan kuralların ne olduğunu merak ettiyseniz, doğru yere geldiniz. Yazılmamış birçok kural vardır; bazılarını hayal bile edemezsin.


1. konuşmak

Setinin ortasında biriyle konuşma. Bu çok rahatsız edici bir durum ve konuştuğunuz kişi muhtemelen sizi dinlemiyordur. Sizi görmezden geliyorlarsa, kişisel algılamayın. Setlerinin bitmesini bekleyin.


2. Sohbet etme

Odadaki diğer insanlarla sohbet etmeyin. İnsanlar salonlara (genellikle) sosyalleşmek için değil çalışmak için geliyorlar. Çalışmanın sonunda sosyalleşirsiniz.


3. Aynayı kapatmayın

Çalışan insanların önünde durmak veya konuşmak dikkatlerini dağıtır. Aynalar, insanların dengelenmesine ve doğru çalışmasına yardımcı olur.


# 4 atlama

Bir aletle çalışmaya başlamadan önce daima sorun. Araca atlamak çok kabalıktır. Sizden çok daha az veya daha fazla ağırlıkla çalışan insanların yaptıkları aletleri bitene kadar kullanmayın, çünkü ağırlıkları takmak ve çıkarmak çok zaman alır. Bitirmelerini veya yapacak başka bir şey bulmalarını bekleyin.


5. Molaları Ayarlayın

İnsanların sizinle çalışmasına izin vermemek kabalık olur. İnsanların siz ve setleriniz arasında çalışmasına izin verin. Tek istisna, çalıştığınız ağırlıkların çok farklı olması ve dinlenme sürenizin çok kısa olması olabilir.


6. Aletlere aldanmayın

Aletlere veya sehpalara takılmayın (oda boşsa veya kimse onları kullanmak istemiyorsa sorun değil).


7. Yuvarlama

Halterinizin veya çubuklarınızın sizden uzaklaşmasına izin vermeyin. Bu durum başkalarının yaralanmasına neden olabilir.


8. Musluklar

Musluklarda çok fazla zaman harcamayın. Şişenizi doldurmaya gittiğinizde, arkanızdaki kişinin su içmesine izin verin. Sonra şişenizi doldurursunuz. Lavaboya tükürmeyin veya sümkürmeyin.


9. Kaptan Güvenliği

İnsanların mücadele ettiğini düşündüğünüzde, işlerine atlamayın. Zor tekrarlar en çok gelişenlerdir ve onu mahvedebilirsiniz. Senden yardım isterlerse, yapacaksın.


10. Yardımcınızı Suistimal Etmeyin

Öncelikle ağırlıkları kendiniz kaldıramıyorsanız, kimseden size yardım etmesini istemeyin. Asistanınız bench press'te güçlü değilse kaldıracağınız ağırlıkları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.


11. Konforlu Alan

Sehpalarınızı insanların sehpalarına çok yaklaştırmayın. Bazı hareketler daha geniş alan gerektirir ve bu alanı işgal ediyor olabilirsiniz.


12. Makinelerin Kurulması

Bir makinenin ayarını değiştirdiyseniz, işiniz bittikten sonra geri yükleyin.


13. Kibar Olun

Senden daha hafif kaldıran insanlara gülmek kibar değil. Unutma, her zaman senden daha ağır kaldırabilecek biri vardır.


14. Yardım

Biri sizden yardım etmenizi isterse, ancak yardım ettiğiniz kişinin ağırlığı sizin için çok fazlaysa ona söyleyin.


# 15 bağırmak

Gereksiz yere bağırmamaya ve çığlık atmamaya çalışın. Bu çalışan