• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Deca Durabolin Steroid Sipariş

Deca Durabolin Steroid Sipariş

Evet, sert görünümlü gri bir kutu. Deca Durabolin Steroid Sipariş Kapağı açtığınızda diğer Animal ürünleri gibi haplarla dolu küçük özel paketler olduğunu göreceksiniz. Bunlar nedir?


Beslenme gerçekleri bölümüne bir göz atın. Ne gördün? Toplam 12.000 mg'lık (arginin, histidin, izolösin, lösin, lizin, metiyonin, fenilalanin, treonin ve valin) toplam 12.000 mg'lık bir pakette Deca Durabolin Steroid Sipariş B6 vitamini ve niasin içeren bir dizi amino asit (tam olarak 9). Ayrıca her bir paketin size 9000 mg'ın üzerinde BCAA vereceğini göreceksiniz.


Sporcuların% 99'u gibi amino asitlerin işe yaramaz olduğunu düşünüyorsanız, bu makaleyi okumayı hemen bırakın. Ancak, aminonun değerini bilenlerin% 1'i iseniz, okumaya devam edin çünkü Amino Nitro'nun diğer amino asitlere benzemediğini anlayacaksınız. Doğru amino formunu (ayrılmış), doğru türü (esansiyel amino asitler) ve doğru oranları (İnsan kas protein kompleksi) içeren türünün tek örneği amino asittir.


Hayvan nitrosu saf altın gibidir. Okumaya devam ederseniz, boyunca kastedilenin bahisten çok farklı olduğunu göreceksiniz. Böylece doğru amino karışımını elde edersiniz ve elde etmek istediğinizi elde edebilirsiniz.


AMİNOS PROTEİNİNE KARŞI


 


Yıllardır "protein" ve "amino asit" kelimeleri birlikte telaffuz edildi ve birçok insan için aynı şey. Protein? Amino? Arasındaki fark nedir? Ne yazık ki; Bir protein kompleksi, etkili bir amino asit görevini yapamaz. Gıdalardaki kompleks proteinler ve saf protein, kazein, yumurta veya soya protein tozları; Kimyasal bağlarla Deca Durabolin Steroid Sipariş birbirine bağlanmış amino asitlerden oluşur. Bazı enzimler proteinleri ince bağırsakta daha küçük parçacıklara ve amino asitlere ayırır. Karmaşık proteinler, tamamen emilmeden önce bu küçük parçacıklara ve aminoya dönüşür. Bazı deneyler; bir öğünde bulunan 15 gram süt proteininin% 70-80'inin 8 saat içinde emildiğini göstermiştir.


Sindirimi çok daha fazla zaman alırken, takviye olarak alınan proteinler; Vücuttaki önemli fonksiyonları düzenleyerek yeni doku gelişimine yardımcı olur ve ayrıca aminoasit seviyesinin belirli bir oranda tutulmasını sağlar. Bu temel işlevleri yerine getirmek için, takviye çözeltisine proteinden daha iyi bir alternatif yoktur. Oldukça ucuz ve etkili oldukları bilinen bir gerçektir. Ancak gıdalardaki protein takviyeleri ve protein bir altın madeni olarak kabul edilir. Deca Durabolin Steroid Sipariş Kayalar saf altın içerir, ancak onları kullanmak için çıkarmanız gerekir. Aslında onları ortaya çıkarabilirsin, ancak zaman ve çalışmak gerekir.


Protein tozlarının etkisine gelince, dozlar amino asitlere göre daha az etkilidir. Protein tozlarındaki birçok amino asit, karaciğer tarafından parçalanır. Diğer bir deyişle; daha fazla amino kaybedeceksin. Aslında, aşırı miktarda protein tüketirseniz, protein paradoksu denen şey nedeniyle gelişiminiz zarar görebilir. Öte yandan, tek tek amino asitler katı saf altın gibidir. Ayrık aminolar hızla emildikleri ve asimile edildikleri için etkili olmaktan çok daha fazlasıdırlar.


 


Protein tozları gibi amino asitler de vücudun protein ihtiyacını karşılayabilir. Deca Durabolin Steroid Sipariş Daha önemlisi; Ayrık aminler doğrudan kan dolaşımına etkili bir şekilde girdiklerinden, kısaca tartışacağımız ek faydalar sunarlar.