• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

DİANABOL KÜRÜNDE NE KADAR KÜTLE KAZANIRIM? BİLGİLENDİRİCİ MAKALE

DİANABOL KÜRÜNDE NE KADAR KÜTLE KAZANIRIM? BİLGİLENDİRİCİ MAKALE

Dianabol döngüsüne ilk kez girmek isteyenler için, ne tür sonuçlar görecekleri ve döngüden ne kadar kas kazanacakları sorusu yaygındır. Bir kişinin elde edeceği sonuçlara veya kazanımlara tam olarak yanıt veremeyebilirken, "tipik" bir kişinin Dianabol'un ilk döngüsünden ne kazanabileceği konusunda tam bir fikir verebiliriz.

Her şeyden önce, bu kılavuz Dianabol'da yeni olacağınızı, ancak birkaç yıllık eğitim deneyimine sahip olduğunuzu, iyi organize edilmiş bir rutini takip ettiğinizi ve tüm beslenme ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde karşıladığınızı varsayar. Dianabol - diğer steroidler gibi - bir kısayol değildir. Evet, bir döngü sırasında kas kazanabilirsiniz, ancak egzersiz ve diyet iyi olmadığında hayal kırıklığına uğrayacaksınız.


DİANABOL AĞIRLIK ARTIRIMI

Sonuçlar kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterse de, bu bir kişiye 5-10 kg'lık bir kitle kazancı sağlar; bu, altı haftalık Dianabol döngüsünde 30-35 mg'lık bir dozda çok tipik bir kazançtır. günlük. Daha fazla kilo almak alışılmadık bir durum değildir, ancak aşırı tepki veren şanslı (nadir de olsa) dışında, aşırı yağ ve su kazanımı ile çok fazla kas kazanır. .


Açıkçası döngü sırasındaki kilo alımıdır. Dianabol su tutma özellikleriyle tanınır - başka bir deyişle, kullanıcılar genellikle bir döngü sırasında fazla suyu tutar, bu da vücudun "sulu" görünmesine neden olabilir. Kurutma tamamlandıktan sonra su tutma hızla azalacaktır.


Vücut kütlesindeki bu hızlı artışla sıklıkla hissedilen psikolojik desteğin yanı sıra, su tutma, sık sık çatırtı sırasında kullanılan ağır antrenman yükleri sırasında eklem ağrısı veya tahrişini önlemede de faydalı olabilir.


Bununla birlikte, Dianabol, doğrudan su tutma ile ilgili birkaç yan etkiyle bilinir. Bunlar akne ve terlemedir ve çok rahatsız edici görünmeyebilir, ancak bazı kullanıcılar için oldukça zayıflatıcı olabilir ve egzersiz sistemlerini ve günlük aktiviteleri olumsuz etkileyebilir. Ek olarak, döngü boyunca izlenmesi gereken kan basıncında artış dahil olmak üzere çok ciddi bir sağlık riski vardır.


TEDAVİ SONU

Yine bu kişiden kişiye değişir. Spor salonundaki veya sitemdeki müşterilerimle yaşadığım deneyimde, tedaviden sonra kazanılan ağırlığın yaklaşık yarısı korunur. Bu, döngü bittikten ve su tutma ortadan kalktığında, Dianabol döngüsüne kıyasla 4 ila 7 lbs kazanmanın tipik olduğu anlamına gelir.


Etkili ve yoğun bir antrenman programına devam ederseniz, uygun bir diyet (yeterli kalori ile - kalori ihtiyaçlarının ekstra kas kütlesinden artacağını unutmayın) ve uygun diyet, kazancınızı sürdürme beceriniz. döngü sırasında maksimize edilecektir. Teslim edilecek şekilde uygulanır.


Yukarıdakilerin tümü ile, Dianabol'un ilk döngüsünde birisinin ne kadar kitle kazanacağı tam olarak tahmin edilemez çünkü herkes farklı tepki verir. Umarım yukarıdaki bilgiler beklentileri olanlara biraz fikir verir; Bununla birlikte, bunun Dianabol döngüsüne başlamadan önce iyi bir altyapıya ihtiyaç duyulduğuna dair genel uyarı ile birlikte geldiğini belirtmeliyim.