• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Dianabol Steroid Sipariş

Dianabol Steroid Sipariş

Yeterli uyku almak


Uyku, birçok nedenden dolayı çok önemlidir. Dianabol Steroid Sipariş Uyku, vücut geliştiriciye önceki bölümde bahsedilen protein sentezinde yardımcı olur ve kişiyi bir sonraki eğitim seansı için zihinsel olarak yeniler.


Uyku ayrıca testosteron ve büyüme hormonu üretimine yardımcı olur. Uyku ile ilgili unutulmaması gereken bir şey de 8 saat veya daha fazla yiyeceksiz geçen bir olay olmasıdır. Dianabol Steroid Sipariş Bu, gerçek bir halterci için bir felakettir, çünkü uyku sırasında kaslar, beyne ve diğer organlara glikojen sağlamak için parçalanmaya (glikojenez) başlar.


Bundan kaçınmak için yatmadan önce yüksek proteinli bir yemek yiyin ve kalktıktan hemen sonra tekrarlayın (o gün aerobik antrenmanı yapmıyorsanız). Yeterli uyku için ortak görüş, gece başına 7-8 saat uykudur. Bunu başarmak için aşağıdakileri yapın:


Yatmadan önce ılık bir duş alın

• Rahatlatıcı bir müzik türü dinleyin

• Az miktarda karbonhidrat tüketin

• Her gece aynı saatte yatağa gidin

• Yatakta TV izleme

• Uyku haplarından kaçının

• Alkol ve sigara kullanmayın

# 4: Olumlu Bir Zihinsel Davranış Geliştirin


Olumlu düşünmek, kas geliştirme sürecine çeşitli şekillerde yardımcı olur. Bir kişi her eğitim seansına güvenle ve ulaşmak istediği noktaya ulaşma beklentisiyle yaklaşabilirse, eğitimin kalitesi artacaktır. Kişinin olumsuz düşünceleri varsa bu da eğitimi olumsuz etkiler.


Örneğin; Bir yandan yoğun bir Dianabol Steroid Sipariş egzersiz yapmaya çalışırken olumsuz bir şey düşünülürse, zihin (muhtemelen vücut geliştirme için en önemli organ) ulaşılacak hedefler hakkında düşünmekten rahatsız olur - başka bir deyişle, zihin arasında tam bir bağlantı vardır. ve kaslar. Kişi olumsuz bir ruh halinde ise bu, gelişimi olumsuz yönde etkileyecektir. Vücut her zaman olumlu bir ruh halinde tutulmalı ve iyileştirme için yapılması gerekenler asla gözden kaçırılmamalıdır.


Dahası, büyük düşünmek, maksimum öz inancı gerektirir ve bu, hedeflere ulaşmak için gereklidir.


Olumlu bir zihinsel davranış geliştirmek ve sürdürmek için aşağıdakileri uygulayın:


Olumlu düşünen insanlarla iletişim kurun

• Olumlu bir şekilde kendini onaylama (olumlu ifadelerin sık sık tekrarlanması)

• Başarıyı düşünün5: Gerginlik Kontrolü

Negatif gerilim, ileri düzey kas gelişimi için belki de en yıkıcı tek faktördür. Herkes, her yerde, her gün belirli bir gerginlikle karşı karşıyadır. Bu doğaldır ve hayatta kalmak bunun üstesinden gelmeye bağlıdır.


Yemek yemek, çalışmak ve konuşmak her zaman streslidir ve asla kaçınılmamalıdır. Fakat; Bunlar, genellikle göz ardı edilen gerilimin olumlu yönleridir. Öte yandan, olumsuz gerginlik (keder) gevşeme ve gelişmeyi baltaladığı için kaçınılması gereken gerilimdir (her vücut geliştirmeci için temel hedefler).


Sigara içmek, aşırı içki içmek, olumsuz düşünme, sürekli tartışma ve uykusuzluk, hepsi yüksek kortizol salınımı ile sonuçlanan negatif gerilimdir. Kortizol vücuttaki ana tansiyon hormonudur ve salgılanmasına neden olur: damar tıkanması, yüksek tansiyon, çeşitli organların bir tür direnç ve kaçamaması ve Dianabol Steroid Sipariş kan konsantrasyonları. Kortizol, protein dokusunu tamamen tüketir ve yağın parçalanmasını artırır - bu da vücut geliştiricinin istemediği şeydir.


Aşağıdakiler, etkili gerilim kontrolü sağlamak için uygulanabilecek tekniklerdir:

İyi beslenin ve düzenli egzersiz yapın

• Derin nefes alma tekniğinizi geliştirin

• İyimser olmaya çalışın (kendinize olumsuz konuşmaktan kaçının)

• Bir sorunla karşılaştığınızda, sorunun kendisinden çok gelecekte ne olabileceğine odaklanın.


6: aerobik yapın


Kas yapısını bozduğu iddialarının aksine aerobik aslında kas gelişimi için gereklidir. Aerobik, metabolizmanın yağ yakma yeteneğini arttırmakla kalmaz, aynı zamanda fazla bileşenlerin (laktik asit) atılmasına da izin vererek oksijen ve besinlerin kullanılacağı kaslara taşınmasına izin verir - kas büyümesini ve gücünü artırır.


Aerobikte önemli olan nokta, başarılı sonuçlar elde etmek için doğru uygulama süresini ve aktivitenin yoğunluğunu dikkatlice planlamaktır. Düşük yoğunlukta (aşırıya kaçmayın) Dianabol Steroid Sipariş ve orta sürede (yaklaşık 45 dakika) yapılan aerobik, vücut geliştiricinin amacı için etkili olacaktır. Tempolu yürüyüş, kas büyümesi için belki de en popüler ve etkili aerobik şeklidir. İyi bir aerobik programı şunlar olabilir:


Pazartesi, Çarşamba ve Cuma (06:30): 45 dakikalık tempolu yürüyüş