• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi

En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi

Besin takviyeleri söz konusu olduğunda, bu sadece egzersiz sonrası (protein tozları) değil aynı zamanda egzersiz öncesi ürünleri de içerir.


Antrenman öncesi takviyeleri adı verilen antrenman En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi öncesi takviyeleri, enerji seviyenizi artırmanıza ve gücünüze odaklanmanıza ve sizi antrenmana hazırlamanıza yardımcı olur.


Antrenman öncesi takviyeleri ayrıca antrenman sırasında ihtiyacınız olacak besinleri içerir. Bu yazımızda fitness literatüründe "egzersiz öncesi takviye" olarak adlandırılan En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi ürünlerin içeriklerini ve faydalarını açıklamaya çalışacağız.


EN İYİ ANTRENMAN ÖNCESİ YARDIMCI İÇERİKLER

KAFEİN


Kafein enerji seviyenizi destekler, odaklanmanızı artırır, yağ yakmanıza ve performansınızı artırmanıza yardımcı olabilir. Birçok çalışma, eğitimden önce kafein kullanımının faydalarını belirtir. Kafein, merkezi sinir sisteminizi uyarır, dikkat seviyenizi artırır ve odaklanmanızı artırır. Kafein ayrıca yağ yakmada orta derecede etkili bir bileşen olarak kabul edilir.


YARATICI


Kreatin kas gücünüzü, gücünüzü ve hacminizi artırabilir. Birçok çalışma, kreatinin yüksek yoğunluklu egzersiz performansınızı destekleyebileceğini göstermektedir. Özellikle En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi ağırlık antrenmanı yapanlar için faydalı bir tamamlayıcıdır. Kreatin, antrenmandan önce kullanılabilen etkili bir antrenman öncesi ek üründür.


Beta-alanin


Beta-alanin kas yorgunluğunu geciktirir. Araştırmalar, beta-alanin takviyesinin kaslardaki karnosin seviyesini artırdığını gösteriyor. Karnosin, yüksek yoğunluklu egzersizlerde yorgunluğa En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi karşı sizi destekler. Birkaç günlük kullanımdan sonra kaslarınızdaki beta-alanin seviyeleri yükselecektir. Kaslarınızı yüksek karnozin seviyelerini korumak için antrenmandan önce ve sonra kullanılması önerilir.


L-arginin


Arginin, nitrik oksit üretimi için önemlidir. Bir amino asit olan arginin, nitrik oksit sentezinde rol oynar. Nitrik oksit damarlarınızın genişlemesine neden olur. Bu kan akışınızı artırır.


PROTEİN


Antrenmandan sonra protein kullanmanın faydaları zaten herkes tarafından biliniyor. Ancak yeni araştırmalar, antrenman öncesi protein alımının da ağırlık antrenmanı yapanlar için çok faydalı olduğunu gösteriyor. Antrenmandan 30-60 dakika önce 10-20 gram peynir altı suyu proteini almak, kaslara daha fazla amino asit sağlayarak protein sentezini artırabilir. BCAA'lar ve özellikle lösin, kas oranınızı artırmada en önemli amino asitlerdir. Lösin, protein sentezini başlatmak için kaslara sinyal gönderir.


Egzersiz öncesi içeceğiniz protein içermiyorsa BCAA ekleyebilirsiniz. Konsantre peynir altı suyu proteini ve izole edilmiş peynir altı suyu proteini doğal olarak yaklaşık% 22 BCAA içerir. En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi 2.5-5 gram BCAA takviyesinde 10-20 gram peynir altı suyu proteinine eşdeğer BCAA vardır. Maksimum etki için, aldığınız lösin miktarının 3 gram olduğundan emin olun.


DİĞER ANTRENMAN ÖNCESİ İÇERİKLERİ


TAURİ


Oksidatif stresle (vücudunuzun serbest radikallerle savaşma yeteneği) savaşır. İnsülin duyarlılığınızı artırır ve fazla kilolu bireylerin vücut yağlarından kurtulmasına yardımcı olduğu söylenir.


tiroksin


Odağınızı artırır ve fiziksel performansınızı geliştirir.


ELEKTROLİTLERİN


Terleme yoluyla vücudunuzda kaybettiğiniz mineralleri geri kazandırırlar. Sodyum, potasyum, magnezyum vb. Minerallerin alınması terleme yoluyla kaybedilen elektrolitleri geri kazandırır.


Egzersiz öncesi takviye ürünleri birçok marka altında bulunabilir. İçlerinde birçok farklı bileşen olabilir. Hedeflerinize göre doğru egzersiz öncesi takviyeyi seçmelisiniz (yağ yakma veya ağırlık çalışması için).


Eğik kaslar en çok ihmal edilen kaslardan biri olsa da karın kaslarını en estetik olarak gösteren kaslardır. Karın kaslarınızdan bir duvar örmüş gibi görüneceksiniz ve eğik kaslarınızı geliştirdikçe, merkezi bölgeniz de güçleniyor.


Eğik kaslarınızı çalıştırmanız için birçok egzersiz seçeneği vardır. Bugün "Rus bükümü" alıştırmasını inceleyeceğiz. Basit görünen, basit düşünülen ama doğru uygulandığında zor olan bu egzersizi kesinlikle karın rutininizin bir parçası haline getirmelisiniz.




Russian Twist'in Faydaları

Anti-Rotasyonel Çalışma Sağlar

Russian twist ile ilgili görsel sonucu

Omurganın dönmesini sağlayan egzersizler ihmal edilmekte ve ihmal edildiğinde pek çok spor dalında engelleyici egzersizler yapılmaktadır. Ayrıca bu tür çalışmalarda oblik En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi kas kütlesi, kuvveti ve oblikleri kullanma yeteneği artmaktadır.


Daha iyi izolasyon sağlayan egzersizler olsa da, Rus bükümü de basit ve etkili olması açısından avantajlıdır.


Ekipmana İhtiyacınız Yok

Russian twist ile ilgili görsel sonucu

Rus büküm, her yerde uygulayabileceğiniz En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi bir alıştırmadır. Tum ihtiyacin olan sey; zaman. Yere oturabilir ve rahatlıkla uygulayabilirsiniz.


İzometrik Merkez Bölge Güç Sağlar

Russian twist isometric ile ilgili görsel sonucu

Sabit ve hareketsiz bir pozisyondayken kasları sert tutarak izometrik güç geliştiririz. Rus büküm alıştırması da bize bu avantajı sağlıyor. Çekirdek sürekli olarak daralırken dönen Rus bükülme egzersizi, En Güvenilir Orjinal Steroid Sitesi bu nedenle birçok spor için iyi bir egzersiz seçeneği olabilir.