• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

En Güvenilir Steroid Sitesi

En Güvenilir Steroid Sitesi

Bugünlerde ultra düşük karbonhidrat diyetlerinin En Güvenilir Steroid Sitesi popülerlik kazanmasıyla birlikte, vücut yağlarının çoğunu akıllarında tutan vücut geliştiriciler karbonhidratları kesmeye başlamış olabilir. Ancak sporcu beslenmesi söz konusu olduğunda karbonhidratlar çok önemlidir. Clark, sporculara bir deney yapmalarını tavsiye ederim, diyor. “Bir hafta boyunca karbonhidratı sınırlayın ve ne olacağını görün. Daha az enerjiniz olduğunu ve kötü antrenman yaptığınızı muhtemelen fark edeceksiniz. Sonraki hafta her öğünde karbonhidrat tüketin. Örneğin, sadece ton balığı yerine ton balıklı sandviç yiyin. Böylelikle karbonhidratın size sağladığı faydayı net bir şekilde görebilirsiniz ”.


Karbonhidrat tüketimi ile kesinlikle daha iyi hissedecek ve daha iyi performans göstereceksiniz (2). Ayrıca karbonhidrat tüketmediğiniz zamandan daha fazla kilo alabilirsiniz En Güvenilir Steroid Sitesi çünkü glikojen şeklinde depolanan her 28 gram karbonhidrat 85 gram su tutar. Bazı vücut geliştiriciler spor salonunda günde 1-2 saat geçirirler. Bu kadar uzun süre egzersiz yapmanın dayanıklılık seviyenizi artırması muhtemeldir ve karbonhidrat alımı bu antrenmanları sağlıklı bir şekilde tamamlamak için çok önemlidir. Ekmek aynı zamanda gerekli karbonhidratları almanın en kolay, ekonomik ve lezzetli yoludur.

Kanat kasları vücudu en estetik olarak gösteren kaslar arasındadır. Aynı zamanda büyük gövdeyi ve geniş omuzları gösteren kanat kasları vücut geliştirmede oldukça önemlidir.


Kanat kaslarını geliştirmenin birçok yolu vardır. Bu yazıda sizlere en verimli kanat kas egzersizlerini ve en iyi kanat geliştirme taktiklerini sunacağız.


Kanat Kas Geliştirme Taktikleri

Kanat Kasını Geliştirmek için Kürek Kemiğini Kullanma

Kürek kemiğini aktif bir şekilde kullanmayı En Güvenilir Steroid Sitesi öğrenmezseniz, optimum kanat kası gelişimini sağlayamazsınız. Bu nedenle, kürek kemiğinizi kullanmayı kesinlikle kaçırmamalısınız.


Egzersizler sırasında kürek kemiğinizi nasıl kullanacağınızı anlayamıyorsanız, eğitimden önce kürek kemiğini harekete geçirecek egzersizler yapmanız faydalı olacaktır.


Sırt ve kanat kaslarını geliştirmek için uygulanan traksiyon egzersizlerinde kürek kemiğini kapatmadan çekme, kanat kas gelişimine olumsuz yansır. Kol kasları, kanat kaslarından daha fazla çalışır. Çekiş egzersizlerinde istemediğimiz bir durum bu.


Kanat kası eserse daha iyi kasılır

Kas gelişimine girişte öğrenilmesi gereken bir ilke olan gerilmiş kasın daha iyi kasılacağı gerçeğinde aşağı yukarı iyiyiz. Bu aynı zamanda kanat kası gelişimi için de geçerlidir. Hareketleri yaparken, kürek kemiğini kapatmadan hemen önce kasları tamamen esnetirseniz çok daha verimli kasılmalar elde edebilirsiniz.


Bu nedenle, pull-up yaparken tamamen aşağı inmek, çekme egzersizlerinde ekstra ileri gitmek ve kanat kaslarını germek, profesyonel vücut geliştiriciler tarafından kullanılan yaygın tekniklerdir.


Makineler Kanat Kaslarını Daha İyi İzole Eder

Çekiş hareketlerinin çoğunda bel ve kalçalar da aktif rol oynar. Bu nedenle bu tür hareketlerde kanat kaslarını izole etmek çok daha zordur.


Makinelerde çekiş egzersizleri uygulayarak En Güvenilir Steroid Sitesi kanat kaslarınızı çok daha iyi izole edebilirsiniz. Özellikle kanat kaslarında oluşacak en verimli "pompa" her zaman makinelerde uygulanan traksiyon egzersizleridir.


Ağır Deadlift Setleri Kanada Eşsiz Bir Görünüm Sağlar

Deadlift yapan sırt ve deadlift yapmayan sırt ilk bakışta belirgindir. Bunun nedeni deadlift tatbikatının kanatlarda dolgunluk sağlayacak ağırlıklarla uygulanabilmesidir.


Ağır deadlift setleri, kanatlar üzerinde o kadar çok yük taşır ki, çoğu çekiş hareketi çalışmayan küçük kasları içerir. Bu nedenle, kalın ve benzersiz bir şekilde dolu bir sırt ortaya çıkar. Bu geri bakışa sahip olmak istiyorsanız, bir deadlift yapmalısınız.


-Bar Satır

T-çubuk sırası, birçok vücut geliştiricinin favori kanat inşa hareketidir. T-bar sırası, gövde mükemmel bir şekilde yatay pozisyon almadığından ve dar tutuşun sağladığı stabilite sayesinde alt gövdeyi harekete geçirmeden ağır ağırlıkları kaldırabildiğiniz için kanat kaslarının geliştirilmesinde favorilerden biridir.


Eski zamanların en iyilerine ve yeni zamanların en iyilerine baktığımızda t-bar row egzersizinin vazgeçilmez bir kanat kas egzersizi olduğunu görürüz.


Dumbbell Row

Sağ-sol dengesizliklerini önlemenin yanı sıra kanatta kasılma için en fazla mesafeye sahip olan dambıl sırası kesinlikle bir diğer favori kanat geliştirme egzersizidir.


Halterler her zaman hareket açıklığı için en iyi araçlardır. En Güvenilir Steroid Sitesi Dambıl tezgahı pres egzersizinde olduğu gibi, dambıl sırası ile çok daha fazla hareket aralığı elde edebilirsiniz. Maksimum kasılmayı sağlayabileceğiniz halter sırası egzersizi ile kanat gelişiminizi en üst düzeye çıkarmak mümkündür.