• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Fitness Nedir? Sağlığa Yararları Nelerdir?

Fitness Nedir? Sağlığa Yararları Nelerdir?

Aerobik sporunun tahtını “Fitness” devraldı ve fitness kulüpleri kuruldu. Bazı ülkelerde, neredeyse halk sağlığının bir direği haline geldi. Parklar bu fiziksel aktivite için sayısız olanak sağlar. Fiziksel "şekil", insan vücudunun yapısının sağlık bileşenlerini ne kadar iyi taşıdığına bağlıdır. Steroid Satın Al Bu bileşenler, kardiyorespiratuar uygunluk, kas gücü, kas dayanıklılığı, vücut yağ/su oranı ve esnekliği içerir.


Sanayi Devrimi'nden önce "fitness", günlük aktiviteleri yorulmadan yapabilme yeteneği olarak tanımlanıyordu. Otomasyon ve yaşam tarzı değişiklikleri ile birlikte, fiziksel uygunluk, vücudun işte ve boş zamanlarında verimli bir şekilde işlev görme, sağlıklı olma, hipokinetik hastalıklara dayanma ve acil durumlarla başa çıkma yeteneğinin bir ölçüsü olarak kabul edilir.


Fitness, bir spor veya kas inşa etmek için bir araç değil, esas olarak kalbin çalışmasını iyileştiren bir dizi harekettir. Progresif uygulamalar kalbi strese karşı daha dirençli hale getirir. Kardiyovasküler egzersizler kan oksijenlenmesini iyileştirir ve dolaşımı korur. Düzenli egzersiz yapmak size sağlık, Steroid Sipariş şekil ve enerji verir. Çalışmalar, kardiyorespiratuar eğitimin kalp hastalığı, akciğer kanseri, tip 2 diyabet ve felç gibi rahatsızlıkları azaltmaya yardımcı olabileceğini göstermiştir.



Çeşitli çalışmalar, egzersizin çeşitli faydalarının, iskelet kasının endokrin organının rolünden kaynaklandığını göstermiştir. Yani çalışan kaslar, çeşitli doku enfeksiyonları riskini azaltan, yeni doku oluşumunu, doku yenilenmesini ve çeşitli anti-inflamatuar işlevleri destekleyen miyokinler olarak bilinen maddeleri serbest bırakır.