• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Halotestin Steroid Satışı

Halotestin Steroid Satışı

DİĞER ÜRÜNLER


Spor proteini, protein pazarında çok özel bir üründür. Bunlar bazen yoğurttan bile yapılabilir (yoğurt hapı şeklinde). Peynir altı suyu proteini olarak bilinen peynir altı Halotestin Steroid Satışı suyundan yapılan protein, sporcular ve bebek maması için de çok özel bir hammaddedir. Bu proteinin suda çözünür hale getirilmesi özel pazar avantajları yaratır. Protein endüstrisindeki bir diğer çok önemli kalem ise “tek hücreli proteinler” dir. Bunlar, tek hücreli organizmaların uygun bir ortamda yetiştirilmesiyle elde edilir. Bu beslemelerden giderek daha popüler olanı "yağ" dır. Yağ uygun oranda ve formda kullanıldığında tek hücreli proteinlerin seri üretimi için çok uygun bir kaynaktır. Petrolden protein üretimine ilişkin literatür vardır, ancak "sentetik" proteinlerde olduğu gibi, bu konuya daha sonra değinilmemiştir. Petrol gibi organik bir kaynağı "yakıt" olarak kullanmak çok acı vericidir (Batı ülkeleri, petrollerini endüstriyel hammadde olarak kullanarak giderek daha fazla nükleer enerjiye dönüyorlar. Yalnızca ABD'de nükleer reaktör sayısı 400'ün üzerindedir (dört yüz), inşaat ve planlamadakilerle. bu sayı Almanya'da Türkiye'de tek 30 numara). Petrolün yakıt olarak kullanımının bir gün yasaklanması çok olasıdır çünkü bu değerli endüstriyel hammaddenin bu şekilde israfı kabul edilemez. Protein söz konusu olduğunda, petrol gibi önde gelen hammaddeler olan soya ve soya konusunda devletler arasında stratejik ve taktik savaşlar çoktan başladı. Soya ve diğer protein kaynaklarına yönelik bir ekonomik savaş stratejimiz yok ve onlar yaratılmaları gerektiğinin farkında değiller.


MÜKEMMEL PROTEİNE SAHİP MİSİNİZ?


Evet var. Yumurta akının (beyazlarının) protein dağılımı, insan vücudu ile tam olarak aynı amino asit dağılımını gösterir. Bu nedenle bir proteinin değeri genellikle yumurta akıyla orantılı olarak bulunur. Türkiye'de yumurta akı pazarı gelişmemiştir. Yumurtalar genellikle sarısı ile sıvı veya toz halinde satılır. Yumurta sarısı aslında yağda çözünen vitaminler içermesi bakımından değerli bir besindir, ancak bazı durumlarda saf protein endüstrinin en büyük önceliği olabilir. II. II.Dünya Savaşı sırasında Almanlar, endüstriyel yumurta beyazı ihtiyaçlarını balıklardan protein elde ederek karşıladılar.


DİĞER HAMMADDE ALTERNATİFLERİ


Türkiye'de ve yurtdışında üretilen soya alternatiflerinin daha fazla olduğunu ancak bunları değerlendirmeye alıştığımızı söyledi. Pek çok baklagil, soyaya alternatif güçlü yönlere sahiptir, ancak ticarileştirme konusunda zayıfız. En büyük sorunumuz ürün ve süreç geliştirme yöntemleri konusundaki bilgisizliğimizdir. Akademisyenleri yaşadığımız seradan çıkarıp bu basit ama ticari açıdan önemli sorunların üstesinden gelmemizi sağlayacak yöntemler geliştirmedikçe, bu sorun kolay çözülebilecek bir sorun gibi görünmüyor.