• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Kür Ortası Nolvadex

Kür Ortası Nolvadex

Günümüzde birbirinden farklı steroid ürünleri bulunmaktadır. Sağlıklı ve dengeli bir şekilde kas kütlesini arttırarak enerji sağlamak için çok önemli bir paya sahiptir. Böylece başta vücut geliştirme ile ilgilenen kişiler olmak üzere, sporcular için istenilen sürede daha yüksek kas miktar oluşmasına fırsat sunar.

Aynı zamanda yapılan sporun uzun bir süre eşit düzeyde yüksek enerjiyle değerlendirmesine imkan tanır. Ancak vücutta düzenli salınımı gerçekleştirilen östrojen ve testosteron hormonlarının steroid kullanımı sırasında dengelenmesi büyük öneme sahiptir. İşte bu dengenin yakalanması için kür ortasında Nolvadex kullanılır.

 

Nolvadex Nedir?

Nolvadex, steroid kullanımı sırasında vücut içerisinde meydana gelebilecek olası östrojen artışının önüne geçmek için kullanılan ilaç türüdür. Yani diğer bir tabirle anti östrojen sağlayacak bir ilaç çeşididir. İstisnai olsa da bilindiği üzere farklı steroid kullanımları sırasında kişinin vücut yapısına ve genetiğine bağlı olarak östrojen artışı ortaya çıkmaktadır.

Bu da jinekomasti denen probleme neden olmakta ve kişinin meme gelişimine istenmeyecek şekilde sebep olmaktadır. Meme uçlarının hassaslaşması ve şişmesi ile yumuşak bir doku oluşmaması adına, günümüzde kür ile beraber Nolvadex kullanılmaktadır.

 

Sağlıklı Spor İçin Kür Ortası Nolvadex

İçeriğinde farklı bilişimler bulunan nolvadex, kür ortası kullanım için büyük bir öneme sahiptir. Anti östrojen olarak da bilinen bu ilaç, steroid ürünlerinin daha dengeli şekilde vücut içerisinde etki yapmasına fırsat sunar. Böylece aminoasitler doğrudan kas kütlesine ve doku artışına olanak tanır. Yani testosteron hormonu dengeli şekilde artış gösterir ve östrojen bastırılarak vücut içerisinde istenilen dengede kalmasına olanak verilir. Bu da belirli bir süre içerisinde kişinin istenilen kaç seviyesine ulaşmasına ve yüksek enerji ihtiva etmesine fırsat tanır.

 

Nolvadex İle Hormon Dengesi

Her sporcu steroid kullanımı sırasında mutlaka testosteron ve östrojen hormonunun dengede kalmasına dikkat etmelidir. Özellikle jinekomasti sorunu istenmeyen bazı durumlar ortaya çıkarabilmektedir. Bunun yaşanmaması ve östrojen hormonunun dengeli şekilde aktarılması için, nolvadex kullanımı büyük bir öneme sahiptir.

Ancak tür ortası nolvadex kullanımı da dengeli şekilde sağlanmalıdır. Bu sebepten dolayı kişi kendi vücut yapısına, kilosuna, gerçekleştirdiği spora ve kullandığı steroid ürünlerine bağlı olarak nolvadex ilacını değerlendirmelidir.