• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

STEROİD HAKKINDA, STEROİD KULLANMA AMACI, STEROİDLER NEDEN KULLANILIR, STEROİDLER NEDİR

STEROİD HAKKINDA, STEROİD KULLANMA AMACI, STEROİDLER NEDEN KULLANILIR, STEROİDLER NEDİR

1- STEROİD NEDİR?


Bu ilaçlar çok çeşitlidir ve hepsi ayrı ayrı sentetik hormonal ilaçlardır. Kısacası, dört halkadan oluşurlar ve protein alıcılarına bağlanırlar ve böylece fizyolojik olarak hareket ederler. Oldukça farklı branşlarda profesyonel ve amatör sporcular tarafından tercih edilmektedir.


Wikipedia'daki steroidin tanımı aşağıdaki gibidir.


Bir steroid, dört kaynaşmış halkadan oluşan bir karbon iskeleti olan bir lipittir. Steroidler, asetil CoA biyosentetik yolundan oluşur. Bu halkalara bağlı fonksiyonel gruplar açısından farklı steroidler birbirinden farklıdır. Bitkilerde, hayvanlarda ve mantarlarda yüzlerce çeşit steroid tanımlanmıştır. Canlılarda steroidlerin en önemli işlevi hormonlardır. Steroid hormonlar, steroid hormon reseptör proteinlerine bağlanarak fizyolojik etkilerini gösterirler. Bu reseptörlere bağlandıklarında, gen transkripsiyonunda ve hücre fonksiyonunda değişikliklere neden olurlar.


İnsan fizyolojisi ve tıbbındaki en önemli steroidler kolesterol, steroid hormonları, bunların öncülleri ve metabolitleridir. Kandaki steroidler taşıyıcı proteinlere bağlanır.


Kolesterol önemli bir steroidal alkoldür ve hücre zarlarında yaygın olarak bulunur. Vücuttaki aşırı miktarda kolesterol, ateroskleroz gibi hastalıklara ve diğer sorunlara yol açabilir. Diğer steroidlerin çoğu kolesterolden yapılır. Ek olarak, omurgalı hayvanlarda bulunan seks hormonları da dahil olmak üzere kolesterolden çeşitli hormonlar üretilir.


Bazı yaygın sterol grupları aşağıda listelenmiştir:


Anabolik steroidler, kas ve kemik sentezini artırmak için androjen reseptörleri ile etkileşime giren bir steroid sınıfıdır. Doğal ve yapay steroidler var. Bunlar, sporcuların performanslarını artırmak için kullandıkları “steroidler” dir.


Kortikosteroid grubu, glukokortikoidleri ve mineralokortikoidleri içerir:

Glukokortikoidler, metabolizmanın ve bağışıklık sisteminin çeşitli yönlerini düzenler. Sıklıkla astım ve artrit gibi iltihaplı durumların tedavisinde kullanılırlar.

Mineralokortikoidler, böbreklerdeki kan hacmini düzenlemeye ve elektrolitleri kontrol etmeye yardımcı olur.


Seks steroidleri, cinsiyet farklılıklarını ve üremeyi teşvik eden bir seks hormonları alt grubudur. Bunlar arasında androjenler, östrojenler ve progestinler bulunur.


Fitosteroller, bitkilerde bulunan steroidlerdir.

Steroid terimi, belirli bağlamlarda daha sınırlı bir anlamda kullanılmaktadır. Örneğin, tıbbi ortamda steroidler, endokrinolog olmayanlar tarafından kortikosteroidlere ve hemen hemen her zaman glukokortikoidlere atıfta bulunmak için kullanılır. Spor veya vücut geliştirme bağlamında steroid, bir anabolik steroide atıfta bulunmak için kullanılır.


2- STEROİD NEDEN KULLANILIR?


Aktif spor yaşamı olan çok yoğun insanlar görüyoruz ve bu insanlar ilgilendikleri sporda derece, iş veya başarı elde etmek için sürekli mücadele ediyorlar. Steroid kullanan kişiler genellikle steroid kullanır çünkü bu isteklerin kurbanı olurlar ve daha doğal bir şekilde başarıya ulaşamazlar.


3- STEROİDLER OLMADAN NE KADAR KAS YAPISI?


Tabii ki, steroid kullananlara kıyasla doğal insanlar arasında kas inşa etmek çok farklıdır. Steroid kullanan bir sporcu, doğal insanların 3 ayda 1 yılda yapabileceği kas kütlesi oluşturabilir. Ortalama bir vücut geliştirmeci, kas inşa etmek için ne düşünürse onu kullanabilir. Bazı sporcu grupları ayda 5 kg kas ürettiklerini varsayarken, diğerleri yılda 15-20 kg ürettiklerini varsayar. Üzülme, ama steroid kullanmazsan bu rakamları bile geçemezsin.


Dinlenme taktiklerini de içeren mükemmel diyet antrenmanlarının ve takviyelerinin kullanılmasıyla, bir erkek sporcu haftada ortalama 300 ila 600 gram arasında saf kas büyümesi sağlayabilir. Bu gelişme haftalık olarak biraz görünebilir, ancak 1 yaşına endekslediğimizde, bu yılda 7-10 kilo kas büyümesi anlamına gelir. Erkek bir sporcu yılda 10 kilo kas yaptığında, yaşam tarzı ile eski formu arasında dünya çapında bir fark olacaktır. Çünkü kas ağırlığı vücut yağından daha ağırdır ve fazla yer kaplamaz.


4- KAS STEROİD OLMADAN YAPILAMAZ MI?


Bu sporcunun sorduğu sorulardan biridir. sürekli ortaya çıkar. Rakipleri gördüğümde ve bu tür vücutlara steroid olmadan ulaşılıp ulaşılamayacağını söylediğimde birçok soru ortaya çıkıyor. Evet, açık olmak gerekirse, rakiplerin çoğu steroid kullanıyor, elbette kullanmayanlar var, ancak açık olmak istiyorsak% 90'ı steroid kullanıyor. Elbette bu kadar kuru, çok sert ve bu kadar hantal olmak her insanın harcı değildir.


Steroid olmadan kas yapmaya ne dersiniz? Elbette yapılabilir.Geçen birkaç yıla baktığımızda, bilim adamları farklı araştırmalar yaptılar ve vücut geliştirmeyi nasıl geliştireceklerine dair bazı sonuçlara vardılar. Bazıları diyet takviyeleri üzerinde çalışırken, diğerleri kimyasal ilaçlar üzerinde çalıştı. Sporcuların ilaç almakla diyet takviyeleri almak arasında gelip gittiği zamanlar oldu ve o zamanlar birkaç şirket sporculara diyet takviyeleri hakkında iyi haberler verdi ve bu takviyeleri kullanıcılara sundu. Böylece gıda takviyesi çağı başladı.