• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

STEROİD SPORDAN SONRA KULLANILABİLİR Mİ?, STEROİDLER NE GİBİ HİZMETLER SUNAR?, STEROİDLERİN KAS GELİŞİMİNE ETKİSİ NEDİR?

STEROİD SPORDAN SONRA KULLANILABİLİR Mİ?, STEROİDLER NE GİBİ HİZMETLER SUNAR?, STEROİDLERİN KAS GELİŞİMİNE ETKİSİ NEDİR?

Steroidler, yapı taşları yağlar ve karbon halkaları olan gıdalardır. Asetil-CoA sayesinde solunum sırasında vücudumuzda oluşabilir. Vücudumuzdaki çoğu hormonun yapısında bulunan steroidler, vücudumuzdaki proteinlere bağlı olarak görev yapar. En önemli steroid kolesteroldür. Peki, egzersizden sonra steroid kullanılabilir mi?


STEROIDS HANGİ HİZMETLERİ SUNAR?

Özellikle testis kanseri olan erkeklerde kas kaybını önlemek ve cinsel yaşamlarını korumak için kullanılan bir ilaç sınıfına verilen isim olan steroidler, sadece tıbbi destek sağlamakla kalmaz, metabolizmamızı düzenlemede ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmede de önemli rol oynarlar. Etkileri türlerine göre değişen bu maddelerden bazıları kişiye dayanıklılık sağlar. Güç verir ve kas büyümesini hızlandırır.


STEROİDLER KAS GELİŞİMİNİ NASIL ETKİLER?

Genellikle kuvvet antrenmanı içeren kas gelişiminde ana amaç, hızlandırılmış protein sentezi ile birlikte protein sentezini ve kas hücrelerinin yenilenmesini hızlandırmaktır. Kas, proteinlerden yapılır ve steroidler, proteinlerin metabolizmasını hızlandırdığı için kasların normalden daha hızlı büyümesine izin verir.


Etki mekanizması, kasların yoğun antrenmandan dinlenmesi ve iyileşmesinin genellikle 48-72 saat sürmesidir. Steroidlerin protein metabolizmasını hızlandıran faktör bu süreyi 16-24'e kadar çıkarır. Vücudunuzdaki kas ağrısını önler. Antrenman sırasında güç kaybını önleyeceği için spor takviminizde herhangi bir sorun yaratmayacaktır. Ayrıca eklemlerinizi korumaya ve korumaya yardımcı olur.


STEROİDLERİN AVANTAJLARI NELERDİR?

Maksimum hızda kas gelişimi sağlar. Bu sadece güç kaybını önlemekle kalmaz, aynı zamanda ek güç sağlar. Proteinlerle çalıştığı için vücudunuzdaki üretimi destekler. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Hipofiz bezi ile çalışarak metabolizmayı, özellikle karbonhidrat ve yağı düzenler.


Aşırı yağı inanılmaz derecede hızlı yakar. Dinç ve canlılığı korurken sizi uyuşuk ve yorgun ruh halinden kurtarır. Kendine güven duygunuzu sürekli yeniler. Yeni bir özgüven duygusu, ilerlemenin en büyük gücüdür.


EN ÜNLÜ STEROİDLER

Genellikle iki gruba ayrılırlar: anabolik ve kardiyostiroid. Anabolik steroidler, vücudumuzdaki androjen hormonu reseptörleri ile uyarılar oluşturarak kemik hücrelerinin sentezini hızlandırır. Astım hastalarının tedavisinde karotikosteroid grubu kullanılır. Karbonhidrat ve yağ metabolizmasının düzenlenmesinde görev alır. Steroidler de cinsiyete bağlı olarak kullanılır.