• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

SYNTHOL NASIL ÇALIŞIR, SYNTHOL NEDİR, SYNTHOL SATIN AL

SYNTHOL NASIL ÇALIŞIR, SYNTHOL NEDİR, SYNTHOL SATIN AL

Synthol, belki de ürünler hakkında en çok konuşulanlardan biridir, Chris Clark, Alman mucit ve vücut geliştirmeci, geliştirici. Bu ürün ilk piyasaya çıktığında büyük merak uyandırdı. Ahlaki olarak en çok tartışılan şeydir. Kas hacminde ani ve hızlı büyümeye izin veren Synthol yapay olarak geliştirilir. Synthol gerçek kas gücü veya hacmi sağlamaz. Tamamen yapay bir üründür. Yapılan büyüklükteki oyuncak, bir ritüeli doldurmak ve şişirmek gibidir.


Synthol'de aktif aktif ilaç yoktur, vücut tarafından tolere edilmeyen yağlı bir solüsyondur.


Nasıl çalışır?

Synthol herhangi bir kasa enjekte edilir ve uzun süre kasta kalarak kasın genel yapısını ve metabolizmasını bozar. Tekrarlanan enjeksiyonlar sonucunda kas liflerinin etrafında bir tabaka oluşturmaya başlar ve böylece hacim verir. Vücut yönünden yabancı bir malzeme olduğu için tamamen zararlıdır.


Bir c8-c12 yağ asidi (orta zincirli trigliseritler-mct) karışımı içerir. Ayrıca lokal anestezi sırasında ağrıyı azaltmak için anestezik malzeme içerir.


Şu anda, piyasada farklı şekilde yapılmış 3 ila 5 sentol bulunabilir.


Synthol, büyük kas gruplarına enjeksiyon yoluyla kullanılırsa, daha fazla zorlanmaya ve şekil bozukluğuna neden olur. Omuz, kol, belki baldır ve bileğe uygulanabilir.


Uygulanacak kasın ortasına enjekte edilir ve her gün bakımı yapılır. 10 günlük enjeksiyondan sonra doz artırılır. Bu şekilde istenilen düzeye ulaşılıncaya kadar 10 günlük periyotlarla doz artırılarak enjeksiyona devam edilir. Bir süre sonra duraklatılır veya haftada bir enjeksiyona indirgenir. Enjeksiyon, kas büyüklüğü istendiği sürece bu süre içinde devam eder.


Synthol çok zararlı bir maddedir, damar içine enjekte ederseniz ciddi bir soruna neden olur ve ölümle sonuçlanabilir. Synthol kastan çıkarılırsa kas dokusu ve fibrillere yapışacağı için ciddi bir sorun yaratır ve enfeksiyonlara elverişli bir ortam oluşturur.


Synthol balon görünümüne neden olur, kesinlikle kas kütlesi oluşturmaz, kullanmayın!