• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Testosteron Cypionate Satışı

Testosteron Cypionate Satışı

Arzu ettiğiniz tüm toplu kazanç takviyelerini karşılayamaz mısınız? Daha sonra aşağıda göreceğiniz temel vücut geliştirme ürünleri, öncelik vermenize yardımcı olacaktır.

Çoğunuzun bu makaleyle neden özellikle ilgilendiğini biliyoruz ve sizi iyi anlıyoruz. Tek istediğiniz kas ve saf ve yoğun kas. Bu, nihayetinde herkesin daha iyi görünmek, daha güçlü hissetmek, cinsel aktiviteyi geliştirmek ve genel olarak daha sağlıklı olmak istediği şeydir, sadece 3-5 kilo olsa bile.


Bazılarınız bundan fazlasını istiyor; sadece 3-5 kilo değil, 10 hatta 15 kilo kas. Önerimizi merak ediyor musunuz? İlk olarak, M & F'lerdeki beslenme ile ilgili tüm makalelerde yer alan tavsiyelere kulak verin ve gıda takviyelerini göz ardı etmeden çılgın ağırlıkları yükleyin.


Şüphesiz, uygun diyet ve ağırlık çalışmasıyla basitçe kas yapabilirsiniz. Ancak büyüme potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmak için takviyeler gereklidir. Bunun için, zor kazandığınız parayı ödemek için en iyi 11 toplu kazanç takviyesini bir araya getirdik. Bu takviyeleri, en kritik ve vazgeçilmez olandan daha az önemli olana kadar, ancak yine de kitlesel kazanca katkıda bulunan önem sırasına göre sıraladık. Buradaki amacımız, bütçesi daha kısıtlı olanların hangi ekin alması gerektiğini belirlemesine yardımcı olmaktır. Kısıtlı bir bütçe yoksa, kullanım talimatlarını izleyerek kendinizi tüm bu takviyelere adayabilirsiniz. Sonuçta, ne kadar endişeli olursak olalım, sınırınızı bileceksiniz.


Öncelik # 1: Whey Protein Tozu


Neden listemizde var? Protein sentezini tetikleyen en önemli kütle kazanım takviyesi olduğu için peynir altı suyu listemizin başında geliyor. Whey, yüksek düzeyde BCAA içeren bir süt proteinidir (BCAA listemizde 4. sırada). Whey, haklı olarak önde gelen takviyedir çünkü hızla sindirilir ve kas onarımını başlatır ve kas kazanır. Peynir altı suyu ayrıca kaslara kan dolaşımını artıran peptitler içerir, bu nedenle antrenmandan hemen sonra peynir altı suyu tüketmenizi öneririz.


>> En iyi etki için: Antrenmandan yarım saat önce 20 gram peynir altı suyu protein tozu ve antrenmandan sonraki ilk saat içinde 40 gram peynir altı suyu protein tozu tüketin. Ayrıca kas büyümesini teşvik etmek için uyandıktan hemen sonra 20-40 gram peynir altı suyu da alabilirsiniz. En iyi seçiminiz, hidrolize peynir altı suyu proteini içeren peynir altı suyu veya peynir altı suyu proteini izolatı olacaktır (peynir altı suyu proteini daha hızlı sindirim için daha küçük parçalara bölünür).


Öncelik # 2: Kazein Protein Tozu


Neden listemizde? Bir başka süt proteini olan kazein, peynir altı suyunun hemen altında yerini alıyor. Yavaş sindirim süresi nedeniyle kazein inkar edilemez bir rol oynar. Böylece kazein, özellikle uyku sırasında depolamamızın yarattığı katabolik etkiyi ortadan kaldırmak için ideal bir uyku öncesi takviyesi haline gelir. Kazein, daha az şişkinliğe neden olduğu için kas kütlesine konsantre olan kişiler için de tercih edilmektedir. Son araştırmalara göre, peynir altı suyunun yanı sıra kazein artık ödenen paraya değerden daha fazla; Antrenman sonrası alındığında kazein protein sentezini en az peynir altı suyu kadar patlatır. Aslında, antrenmandan sonra alınan peynir altı suyu-kazein karışımı, tek bir kişinin sağladığı kas büyümesinden daha etkili olduğu için şiddetle tavsiye edilir.


>> En iyi etki için: "Misel" kazein (sindirilebilir en yavaş kazein) içeren kazein protein tozunu seçin ve yatmadan önce 20-40 gram tüketin. Antrenmandan sonra peynir altı suyu proteininize 10-20 gram kazein proteini ekleyin. Ayrıca öğünler arasındaki protein karışımlarınızda 20-40 gram kazein kullanın.


Öncelik # 3: Kreatin


Neden listemizde? Kreatin 3 amino asitten oluşur; "Arginin", "glisin" ve "metiyonin". Bazı raporlardan ve bilimsel çalışmalardan alınan alıntılara göre, kreatin alan erkekler ortalama 5 kg vücut ağırlığı ve dayanıklılık kazanır. Kreatinin birçok işlevi vardır. İlk olarak, tekrar yapmak için gereken hızlı kas enerjisini artırır. Bu hızlı enerji arttıkça, belirli bir ağırlıkla tekrarların sayısı artar, bu da uzun süre daha büyük ve güçlü olmanızı sağlar. Kreatin ayrıca, uzun vadede gelişmeye izin veren hücre esnekliği için kas hücrelerinde su birikmesine neden olur. Son araştırmalara göre, büyümenin uyarılmasında kritik bir role sahip olan insülin benzeri büyüme faktörü-1 (IGF-1) değerlerinin artmasında kreatinin önemli bir rolü olduğu bulunmuştur.


>> En iyi etki için: Egzersizinizden hemen önce protein sallamanızla birlikte 2-5 gram kreatin monohidrat, kreatin malat, kreatin etil ester veya kreatin alfa-ketoglutarat formunda alın. Bu, kreatinin tekrarlardan önce hızlı enerji için kaslarınız tarafından emilmesini sağlayacaktır. Daha sonra egzersiz sonrası karışımınıza 2-5 gram daha kreatin ekleyebilirsiniz. Bu süreçte kreatin, kas hücreleri tarafından hızla emilecek ve IGF-1 seviyelerini yükselterek daha fazla gelişime katkıda bulunacaktır. Karbonhidrat içeren kahvaltınız egzersiz yapmadığınız günlerde de