• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Şartlar ve Koşullar

 UYARI :  ANABOLİC KAPINDA TIBBİ ÖNERİLERDE BULUNMAZ


LÜTFEN, BU SAYFAYI TERK ETMEDEN ÖNCE, AŞAĞIDAKİ METNİ DİKKATLE OKUYUN.


Anabolic Kapında, çeşitli tıbbi konular üzerine pek çok madde içermektedir. Ancak, bu maddelerin hatasız olduğunun hiçbir şekilde garantisi yoktur. Tıbbi konulara değinen bir maddede bulunan herhangi bir bilginin doğru olduğunun kesinlikle hiçbir güvencesi yoktur. Bu maddeler, bölüm olarak ya da bütünüyle, çoğunlukla profesyonel olmayan kişilerce yazılmaktadır. Tıp ile ilgili bir bilgi hatasız bile olsa, sizin için ya da sizin rahatsızlığınızın belirtileri için uygulanabilir olmayabilir. Burası herkes tarafından değiştirilebilen bir bilgi paylaşım sitesidir. Bu nedenle buradaki tıbbi bilgilerin pratikte uygulanması halinde Anabolic Kapında sorumluluk kabul etmez ve herhangi bir yardımı taahhüt etmez.

 

Anabolic Kapında tarafından sağlanmış olan herhangi bir tıbbi bilgi, en iyi şartlarda bile, yalnızca genel niteliklidir ve bir tıp profesyonelinin (örneğin, bir tıp doktoru, veteriner hekim, hemşire, diş hekimi, eczacı vb.) önerisi yerine geçmez. Anabolic Kapında bir doktor değildir.

 

Anabolic Kapında'ya bireysel katkıda bulunanların, sistem işleticilerinin, geliştiricilerin, maddi ya da manevi destekleyicilerin hiçbiri ve Anabolic Kapında ile bağlantılı olan başka hiçbir kişi, bu bilgi paylaşım sitesinde sunulan herhangi bir bilginin kullanılması ya da benimsenmesinden doğan sonuçların sorumluluğunu alamaz.

 

Anabolic Kapında bulunan ya da Anabolic Kapında web sitesindeki herhangi bir tasarımının bir parçası olan herhangi bir yazılı, işitsel veya görsel veri, tıbbi bir görüşün önerilmesi, sunulması ya da tıbbi bir uygulamaya katılım olarak yorumlanmamalıdır.

Kuşkusuz, GNU Özgür Belgeleme İzni kapsamında olmak üzere, burada bulunan tıp ve sağlık ile ilgili maddelere katkıda bulunabilir ya da o maddelerde rastladığınız herhangi bir bilgiyi sorumluluğu tamamen size ait olmak koşuluyla kullanabilirsiniz.


Sitemizde sadece orjinal ürün temin etmekle ve sorunsuz olarak teslim etmekle sorumluyuz.

Bilinçsiz kullanımdan doğabilecek sorunlar kesinlikle sorumluluğumuzda değildir.

Görebileceğiniz yan etkilerden ve zararlardan tamamı ile kendiniz sorumlusunuz.

Her ürünün her bireyde aynı etkinlikte çalışacağının garantisi verilmez, unutmayın ki her insanın yaşam biçimi ve bünyesi farklıdır.

Sitede verilen bilgiler %100 doğrulukta olmayabilir, genel olarak doğru kabul edilen bilgilerden ve araştırmalardan oluşur.

19 yaş ve altı bireylerin kesinlikle iletişime geçmesini istemiyoruz.

Alıcı, sözleşmede bulunan bütün maddeleri kabul etmiş sayılır.

Paketi açılan ürün/ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Alıcı, sipariş vermekle birlikte siparişte kabul ettiği ödeme yöntemi ile ödemeyi yapmayı kabul eder.

Ürünümüzü satın alarak oluşabilecek sağlıksal veya tıbbi sorumlulukları reddimizi kabul etmiş olursunuz.

Oluşabilecek yan etkiler veya oluşan sağlık sorunları için bize herhangi bir tazminat veya hak iddiası hakkınız bulunmamaktadır.

Sipariş girildikten sonra ürün veya ürünler satıcının anlaştığı kargo şirketi ile gönderilir.

Ürün/ürünler alıcının siparişte girmiş olduğu adres bilgilerine teslim edilir.

Teslimat/kargo masrafı alıcıya ait olmaktadır. Ürün/ürünler siparişten 2 (iki) iş günü içersinde teslim edilir. Herhangi bir stok sıkıntısı yada oluşan problemler nedeniyle ek 5 (beş) günlük uzatım süresini saklı tutar.

Alıcı ürün/ürünler kargo şirketinden kaynaklı oluşabilecek hataları kargo şirketinde muayene edecek; ezik, kırık vb. gibi durumlarda ürünü kargo şirketinden teslim almayacaktır. Hasarlı ürün kargo şirketinden alınırsa alıcı ürün/ürünlerin hasarsız ve sağlam olduğunu kabul eder.